Monday.com biedt alle bovenstaande functies en mogelijkheden. In het volgende onderdeel gaan we dieper in op wat Monday.com kan doen om de activiteiten van bedrijf en werknemers virtueel te stroomlijnen. Monday.com beschikt over een aantal grote bronnen en ondersteuning in de communicatie met behulp van Zoom webinars. Aan het eind van dit onderdeel worden deze verstrekt voor verdere verkenning. Monday.com biedt de volgende tips en trucs voor communicatie die je kunt gebruiken voor virtueel projectmanagement;

Het vertrouwt niet alleen op e-mail, maar moedigt aan om meer gesprekken te voeren (Zoom of Skype); het gebruik van audio- en videochat helpt je bedrijf om een team op afstand te managen zonder dat je op e-mail hoeft te vertrouwen. Dit biedt meer communicatiemogelijkheden, communicatie tussen teams is zinvoller en productiever. Live-uitzendingen of webinars helpen bedrijven hun gesprekken door het hele bedrijf te optimaliseren. Het zorgt voor een beter begrip, een open, directe en gemakkelijke dialoog met live commentaar en snelle ‘reactie’-knoppen. Een App maakt het bovendien voor iedereen toegankelijk en de gegevens zijn veilig.

Het zorgt ervoor dat iedereen gebruik maakt van het online platform voor projectmanagement en stimuleer de informatiestroom; dit zorgt ervoor dat kritieke informatie niet langer in in-boxen blijft hangen. Het laat zien wie met wie communiceert en hoe informatie beschikbaar wordt. Teams zijn meer verbonden en zijn minder tijd kwijt zijn aan het oplossen van problemen op groepsniveau. Transparantie is essentieel zodat iedereen het gesprek kan zien, feedback kan geven, kan inspringen, oplossingen kan bieden of ondersteuning kan bieden.

Het stimuleert live video’s en verandering van mentaliteit (YouTube, Zoom); werknemers/mentees blijven niet alleen via de groepen, maar ook via enquêtes, vragenlijsten en video’s op de hoogte. De video’s zijn een geweldig kwaliteitsinitiatief dat bijvoorbeeld productspecificaties, procedures, advies over het verkoopproces uitlegt. Het geeft live tips die specifiek zijn voor een afdeling, bijvoorbeeld de marketingafdeling. De video’s delen ervaringen, manieren om de klantenservice verbeteren en te updaten, de verkoop te verhogen. Het kan snel en efficiënt meerdere personen tegelijk bereiken, bijvoorbeeld hoe een gewone winkel wekelijks live video’s kan uitzenden die tonen hoe de etalages moeten worden opgezet.

Het werkt samen en integreert met andere platforms (bijv. Facebook); introduceer een veilige werkruimte voor mentee(s)/werknemer(s) om verbinding te maken, te communiceren en samen te werken. Nuttige functies zijn onder andere Nieuwsrubrieken, groepen, berichten en evenementen om zaken voor elkaar te krijgen.

NextIntroductionPrevious